Το πουλίν επέτασεν…

papagalakiaΣυνέλληνα και Κύπριε συμπολίτη,

Επειδή το πουλίν επέτασεν τζιαι έμειναν τα παπαγαλάκια – των μέσων μαζικής εξαπάτησης – δημιουργήσαμε αυτή την ιστοσελίδα, για να προβάλλουμε την αλήθεια, αφού δεν την προβάλλει κανείς άλλος. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να συμφωνήσουμε σε μια κοινή λογική, επειδή δεν γίνεται όλοι να θέλουνε το καλό μας αλλά οι πράξεις τους να αποδεικνύουν το αντίθετο.

Ό,τι ακούς από την τηλεόραση είναι ένα μείγμα της αλήθειας με πολλά ψέματα. Όλοι οι δημοσιογράφοι και επικεφαλής των ΜΜΕ παίρνουν εντολές από πολιτικές Αρχές και κέντρα εξουσίας.

Παίρνουν εντολές και είναι υποχρεωμένοι να τις εκτελούν πιστά και να δημοσιεύσουν ακριβώς αυτά που τους λένε.

Η υπόθεση Αρτέμης Σώρρας, End National Debt, 600δις, είναι πέρα για πέρα αληθινή. Οι εντολές που έχουν οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί είναι να σκοτώσουν αυτή την προσπάθεια διότι είναι το τέλος του εθνικού χρέους της πατρίδας μας. Αυτό σημαίνει απελευθέρωση της Κύπρου και της Ελλάδας από την Τρόικα το ΔΝΤ και Ρόθτσάϊλτς. Αυτοί είναι μερικοί που εμπλέκονται στη συνωμοσία εναντίον μας. Η λέξη αυτή είναι πολύ απλή. Συνωμοσία σημαίνει μυστικά οργανώνουμε σχέδιο με κάποιους.

Σκεφτείτε το πιο απλό σενάριο. Ο Αναστασιάδης δεν είναι πρόεδρος αύριο. Τι νομίζεται θα αλλάξει στην Κύπρο; Απολύτως τίποτα. Τι άλλαξε που έφυγε ο Χριστόφιας; Απολύτως τίποτα. Τι Bush τι Obama … ή ακόμα και Osama. O μαφιόζικος μυστικός μηχανισμός του σύστηματος δουλεύει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως πριν. Το ίδιο γίνεται και τους δημοσιογράφους. Δεν άλλαξαν τα νέα του ΜΕΓΑ τώρα που έφυγε ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Εκεί που γίνονται αλλαγές όταν αλλάξει ένα πρόσωπο και προσπαθήσει να αλλάξει αυτό που υπήρχε ως ατζέντα τότε τον πολεμούν και επειδή είναι αδύνατος είτε οικονομικά είτε ψυχικά να αντισταθεί πεθαίνει και εξαφανίζεται. Ίσως αυτό να έγινε με τον Τάσο Παπαδόπουλο στο σχέδιο Αννάν. Αυτό δεν το γνωρίζουμε αλλά με βάση αυτά που είδαμε καταλαβαίνουμε ότι το σχέδιο από τα κέντρα εξουσίας θύμωσε όταν μετά από τόσο κόπο δουλειάς να διαλύσουν την Κυπριακή Δημοκρατία ένας άνθρωπος που φυσιολογικά για να ήταν εκεί τους αντιπροσώπευε και εκτελούσε κάποιες από τις βασικές τους εντολές στην τελευταία στιγμή αρνήθηκε να υπακούσει.

Έτσι για πρώτη φορά έρχεται μια ομάδα ανθρώπων που γνωρίζουν ακριβώς το παιχνίδι που παίζετε, πως παίζεται και πως μπορούν να το αλλάξουν. Η αλλαγή γίνεται μόνο με διαφάνεια διότι η συγκάλυψη της αλήθειας είναι το μόνο όπλο που έχουν στο να μας ελέγχουν. Ακριβώς όπως μια φαρμακευτική εταιρεία που δεν θα μας ενημερώσει ότι τα μισά φάρμακα που έβγαλε πέρσι ήταν πολύ βλαβερά και γι’ αυτό έπρεπε να αποσυρθούν από την αγορά. Η εταιρεία αυτή απλά ανακοινώνει τα νέα φάρμακα που κατασκευάζει και τα διοχετεύει σε εμάς με τεράστια κέρδη. Είχαμε την γρίπη των χοίρων, μια τεράστια παγκόσμια επιδημία όπου τα εμβόλια κατά εκατομμύρια τα αγόρασαν οι πολίτες του κράτους. Αυτά τώρα είναι στις αποθήκες του κράτους εκατομμύρια ευρώ πήγαν στις φαρμακευτικές και το 2010 επίσημα και μυστικά από εμάς η επιδημία έληξε. Να υποθέσουμε ότι όλα ήταν ένα στημένο σχέδιο εξαπάτησης τους κόσμου; Να μην υποθέσουμε. Έτσι ακριβώς έγινε και όλοι οι δημοσιογράφοι το ξέρουν αλλά δεν μιλούν.

Το ίδιο γίνεται στην οικονομική αυτή κρίση. Έχουμε προτάσεις χρηματοδότησης με μόνο όρο την διαφάνεια. Δεν συμφέρει στους αρμόδιους να προχωρήσουν όμως. Θα φανούν όλα τα κακά που έχουν κάνει εις βάρος των πολιτών της χώρας και το μόνο τους όπλο όπως είπαμε είναι η σιωπή. Έδωσαν εντολή στα μέσα μαζικής εξαπάτησης να λοιδορήσουν και να σκοτώσουν την προσπάθεια του Αρτέμη Σώρρα και της End National Debt. Επιστράτευσαν τα πιο μεγάλα τους δημοσιογραφικά όπλα όπως τον Ιγνατίου. Η εφημερίδα ‘φιλελεύθερος’ δεν πήρε μια συνέντευξη από έστω και ένα πολιτικό πρόσωπο για το θέμα. Δεν πήρε μια συνέντευξη από ένα άτομο που αντιπροσωπεύει τον κ. Σώρρα. Αλλά συνεχίζει να αναπαράγει την λάσπη που ρίχνει ένας Γιαλτουρίδης από την Βοστόνη. Γνωστός εγκάθετος πράκτορας των ξένων κέντρων εξουσίας.

Εμείς τώρα βλέπουμε την χώρα μας να διαλύεται. Την πατρίδα μας να πτωχεύει στα χαρτιά και να μας λεν ότι θέλουν χωρίς κανένα έλεγχο. Το σύνταγμα μας, μπαίνει σε δεύτερη μοίρα από ένα συμβόλαιο μνημονίου και τα λεφτά μας εξαφανίζονται ως δια μαγείας από τις οικονομίες μας. Αν τους αφήσουμε όπως πάμε θα μας εξαφανίσουν σε 2-3 χρόνια. Κατάφεραν να κάνουν αυτό που κάνουν χωρίς να ρίξουν μια σφαίρα και εμείς νομίζουμε ότι δεν είναι πόλεμος αλλά απλά business που ένα Χριστόφιας ή Αναστασιάδης δεν μπόρεσαν να κάνουν σωστά.

Εάν εστιάσουμε όλοι στο σημείο της προσφορά Αρτέμη Σώρρα σας εγγυόμαστε όλα θα βγουν στο φως και τότε θα καταλάβουμε όλοι ποιος πραγματικά ευθύνεται και κοντρολάρει την οικονομική μας εξαθλίωση. Έτσι πρώτα πρέπει να αναγνωρίσουμε το μερίδιο ευθύνης που έχουμε ο καθένας μας ως πολίτης της χώρας μας, να αναγνωρίσουμε τα δικαιώματα μας να ξέρουμε την αλήθεια. Υπάρχουν πολλές ίσως λύσεις και πράματα που διάφορες αποσπασματικές προσπάθειες πολιτών που γίνονται. Όλες με σημείο αφετηρίας την αλήθεια και την δικαιοσύνη. Συμφωνούμε με αυτές τις προσπάθειες. Όταν όμως δεν είμαστε ενωμένοι τότε είμαστε αδύνατοι όπως ένας στρατός που ο κάθε πολεμιστής είναι διάσπαρτος στην μάχη χωρίς ένα σημείο εστίασης ή κρούσης.

Ο Αρτέμης Σώρρας με την END μας δίνουν αυτό το σημείο εστίασης. Τον τελευταίο χρόνο προσωπικά είδαμε και βιώσαμε την δύναμη που έχουμε εστιάζοντας σε αυτό το σημείο. Ειδικά μετά την απόφαση του δικαστηρίου στις 28/6/2013 ότι ο κ. Σώρρας και ο Πρόεδρος της END Δρ. Λαμπράκης είναι αθώοι για τις κατηγορίες ότι διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις και ότι τα χρήματα που προσφέρουν είναι πραγματικά κατατεθειμένα υπέρ της Κυπριακής και Ελληνικής Δημοκρατίας, όλοι ενωμένοι πιέζουμε την Κυβέρνηση μας να απαντήσει και να ελέγξει αυτή την πρόταση. Απαιτούμε να καλέσει τον οργανισμό END στην Κύπρο και επίσημα να παρουσιάσει την πρόταση τους σε όλους μας. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι η μόνη λύση είναι αυτό το μνημόνιο και η υπογραφή της καταστροφής μας χωρίς εμείς να έχουμε λόγο σε αυτό που μας γίνεται.

Αν έχουμε όλα τα δεδομένα τότε ενωμένοι θα αποφασίσουμε όπως έγινε και στο δημοψήφισμα.

Παρακαλούμε τον κάθε πραγματικό πολίτη της Κύπρου και της Ελλάδας να δράσει για πραγματικά για πρώτη φορά στην ζωή του διότι σας λέμε δεν θα υπάρχει άλλη ευκαιρία να το κάνουμε στο μέλλον. Ο πόλεμος που μας γίνεται αυτή τη φορά δεν είναι με τους Τούρκους αλεξιπτωτιστές αλλά με τους εγκάθετους τραπεζικούς αλεξιπτωτιστές και έτσι ο πόλεμος αυτός θα κερδηθεί με τους κανόνες και όρους αυτούς. Με επιστολές και την δικαιοσύνη του δικαστηρίου.


www.youtube.com/watch?v=5SZOTHORbFA

www.youtube.com/watch?v=DvuQhaWOF3c&feature=youtu.be&t=6m44s

“Όταν σε όλη τη Βουλή και Ελληνική επικράτεια, στο Άρειο Πάγο, στη Τράπεζα της Ελλάδος, στο Πρωθυπουργό, στο Πρόεδρο, σε όλους έχω καταθέσει το φάκελο μου, στη πρεσβεία του Καναδά έχουν πάρει, στην Ευρώπη, στη Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, στο Μπαρόζο, στην Λαγκάρτ σε όλους, και δεν βγήκε ένας να πει, τι μας λες ρε φίλε, τι είναι αυτά.
Οφείλει η Κυπριακή Κυβέρνηση να μου απαντήσει. Η Κυπριακή Κυβέρνηση οφείλει να μου απαντήσει και να μου πει. Ας μου πει η Κ. Δημοκρατία ότι η πρόταση σας δεν μας συμφέρει. Ας μου το πει επίσημα λοιπόν. Που είναι τα επίσημα χαρτιά της Κυβέρνησης, ε;”

This entry was posted in Άρθρα πολιτών. Bookmark the permalink.