Περί πλαστών ομολόγων…

29 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙ ΠΛΑΣΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ… ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΑΒΟΥΡΑ

omogeneis-660-dis.jpg4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 13 ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΑ “ΠΛΑΣΤΑ”ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ Γ. ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013! ….

ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ, … ΝΑ ΔΙΩΚΕΙ, ΜΗΝΥΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ;;  ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ (ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ “ΚΙΝΗΘΟΥΝ” ΟΙ ΑΡΧΕΣ;;;;

3 ΚΡΑΤΗ (ΗΠΑ, ΕΛΛΑΣ, ΚΥΠΡΟΣ), ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝΟΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ (FBI, CIA, DEA, ……, … ΕΥΠ, ΣΔΟΕ, ….), ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, …. 310 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ (ΗΠΑ + ΕΛΛΑΣ + ΚΥΠΡΟΣ) ….. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΓΙΝΑΝ “ΣΚΟΝΗ” ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΔΙΑΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΣ (ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) Γ.ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΩΝΗ (;Wink, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΗΤΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ FBI!!!

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΘΕΝΤΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ END, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ!

Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΥΨΟΥΣ600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ (ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΚΛΟΝΙΖΕΙΣ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ), ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ … ΚΑΝΕΙΣ!!ΑΝΕΙΣ!!!!

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ(ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΚΑΛΙ) ΤΗΝ 6-8-13 Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ END, ΕΠΙ 3.5 ΩΡΕΣ (!!!) ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΕΩΣ ΤΟ 45:30) ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ, ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ …

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!! ΟΥΔΕΙΣ!!

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ! …… ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ! ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!

ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΣΙΑΤΕΣ (ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΠΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ), ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ “ΠΛΑΣΤΑ” ΕΓΓΡΑΦΑ …. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ!!!!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΔΙΑΣΩΖΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ! ΚΑΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ, ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!!

(Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ!)
ΘΥΜΗΘΗΤΕ … 4-8-13 ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
ΣΗΜΕΡΑ 2-9-13!!!

ΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΝΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ “ΚΟΥΝΟΥΠΙ”, ΤΟ ΟΠΟΙΟ … ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΝ ΛΑΟ, …. ΤΙΣ ΗΠΑ (!!!),…  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΗΣ!! ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ … ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ “ΠΑΡΑΣΙΤΟ”, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΝ … ΕΞΑΠΑΤΑ!!!!

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ, ΜΗΝΥΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ!

ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ “ΞΥΝΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ” Ή  ΠΟΙΟΣ “ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥ” … ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ “ΚΑΤΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ” ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ END;; ΠΟΙΟΣ ΟΦΕΛΕΙΤΑΙ;;

ΟΙ ΜΗΝΥΘΕΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΕΜΗΝΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ 29-11-12 ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ) ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ  (ΚΑΙ ΟΙ 300 ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ … 300+2), ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΩΣΟΥΝ! ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ, ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΕΙ, ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΖΕΙ, …..!!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ … ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ!!! “EΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ” (;;!!)

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ 300-400 ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΑΚΑΛΙ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΝ 6-8-13 , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ARTFM ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;;

http://www.youtube.com/watch?v=Jyjif2h786I

ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ..ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ, ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ;; ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ;;

ΤΙ … “ΕΝΝΟΜΟ” ΣΥΜΦΕΡΟΝ (!!!!) ΕΧΕΙ Ο ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΗ ΑΥΤΟΣ (!!) ΤΟ “ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟ” ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΗΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΡΟΥΝΤΟΣ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ;;

(ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ .. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙ ΣΩΡΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΙΧΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΙ ΜΟΥ, ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ! ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΧΩΣ … “ΕΛΛΗΝΙΚΑ” (ΛΙΜΑΝΙ, ΑΡΓΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ), ΔΗΛΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ!

ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ … ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ;; ΤΑ ΗΛΕΓΞΑΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ;;

ΤΑ ΕΝΕΦΑΝΙΣΕ Ο ΕΠΙΦΑΝΗΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΤΗΝ 8-3-13 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, Ο ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ, Ο ΨΥΛΛΑΚΗΣ (ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ) ΤΗΝ 28-6-13 ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ … ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ .. ΑΘΩΩΘΗ!!!

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ;; ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΚΟΠΟ;;

ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΣΤΩ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΝ ΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ;;;

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ “ΕΛΛΑΔΟΣ” ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΘΕΙ ΤΗΝ 7-1-13_ (!!) ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ;;;

ΙΔΟΥ Η ΜΗΝΥΣΙΣ http://www.oikoumenismos.gr/end.html

ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ” (ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕΩΣ) ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ;;

ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΙΝΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ;; ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ …  ΕΘΝΟΥΣ ;;; …………

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ! ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ;; ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ;;;

“ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΗΣ, ΠΡΙΝ ΑΜΦΟΙΝ ΛΟΓΟΝ ΑΚΟΥΣΗΣ”!

***  ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 (!!!), ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ “ΣΩΡΡΑΣ – 600 ΔΙΣ”! ΚΑΙ

  • ΕΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝ, ΝΑ ΔΙΩΧΘΗ! (ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!ΤΟΣΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΩΣ, ΑΣ “ΠΑΗ” ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ!!!!!!
  • ΕΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΙΩΧΘΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!!!
  • ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;;
  •  ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ;;
  •  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΟΦΕΛΗΘΗ ΕΑΝ Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΘΗ;;;;
  • ΤΙ ΕΧΟΜΕ ΝΑ ΧΑΣΩΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ;;;;
  • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 12 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 13 ;;;;?…….

ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗΝ ΣΑΣ!

######     ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΤΩΡΑ!   #########

Πηγή: http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/29-hmeres-meta-to-dhmosiefma-toy-ethnoys-peri-plastwn-omologwn-t.html

This entry was posted in Άρθρα πολιτών. Bookmark the permalink.