Επιστολή πρός κ.Περδίκη – 1/11/2013

Προς: gperdikes, greenparty

Αγαπητέ κ. Γιώργο Περδίκη,

Σκέφτηκα πολύ αν άξιζε το κόπο να σου γράψω, όμως το γεγονός ότι είστε ο μόνος βουλευτής από τους 56, που επιμόνως ζητάτε τη παραίτηση του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, αποφάσισα να σας γράψω.

Πρέπει καταρχήν να σας πω ότι είναι με μεγάλη μου απορία που διαπιστώνω ότι ένας άνθρωπος βουλευτής και ευφυής κατά τα άλλα όπως ο Γιώργος Περδίκης έχει πέσει θύμα παραπλάνησης, του Πανίκου Δημητριάδη, που κατά ειρωνικό τρόπο ζητάτε την παραίτηση του.

Αναφέρομαι σχετικά στο γεγονός ότι ο Αρτέμης Σώρρας, ενώ έχει καταθέσει $48.9 δις στο όνομα της Κυπριακής Δημοκρατίας, εσείς ένας τόσο ικανός άνθρωπος σταθήκατε, κατ’ εμέ ακατανόητα, αρνητικά.

Πιστεύω ότι, η μόνη πηγή πληροφόρησης που έχετε είναι μόνο ότι σας είπε ο Πανίκος Δημητριάδης, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά η απαξίωση που δείχνετε σε αυτή τη μοναδική πρόταση, που μας προσφέρεται για σωτηρία.

Και εγώ ο τάλας (καημένος) διερωτώμαι ασφαλώς – μα είναι δυνατόν να βρίσκονται μέσα στη Βουλή 56 “αχάπαροι”; Με συγχωρείται που χρησιμοποιώ μια φράση του συρμού αλλά επειδή έχω ενδιατρίψει σε βάθος σε αυτό το θέμα και έχω ψάξει το ζήτημα Αρτέμης Σώρρας, εδώ και ένα χρόνο, έχω διαπιστώσει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι τα ομόλογα και όσα ο Σώρρας επίμονα ισχυρίζεται είναι πραγματικά και αληθινά.

Απορώ και εξίσταμαι με εσάς τους βουλευτές, που κατά τεκμήριο έπρεπε να γνωρίζετε κάθε λεπτομέρεια για αυτό το ζήτημα, κάθεστε και διασταυρώνετε τα ξίφη σας για ανοησίες και για παιδαριώδη θέματα.

Ξέρουμε και καταλαβαίνουμε όλοι ότι ουσιαστικά κυβερνήτης αυτού του τόπου είναι ο Πανίκος Δημητριάδης ο οποίος σας στέλνει τα νομοσχέδια και εσείς τα ψηφίζετε. Μα θα μου πεις “Εγώ δεν τα ψηφίζω” – Ναι κ.Περδίκη μου δεν τα ψηφίζετε αλλά τι έχετε να προτείνεται αντ’ αυτού σαν λύση στο οικονομικό μας πρόβλημα; Τίποτε για την ώρα. Διερωτώμαι λοιπόν, τι πληροφόρηση έχεις για τον Αρτέμη Σώρρα και την E.N.D.

Για παράδειγμα, ξέρεις ότι έγινε δικαστήριο στη σχολή Ευελπίδων με κατηγορούμενο τον Αρτέμη Σώρρα και μηνυτή τον Άδωνη Γεωργιάδη (για τα $600δις μιλώ) και το δικαστήριο αθώωσε το κ. Αρτέμη Σώρρα πανηγυρικά;

Παραδείγματος χάριν, γνωρίζεις ότι στο δικαστήριο κατατέθηκαν έγγραφα που πιστοποιούν την γνησιότητα των ομολόγων;

Γνωρίζεις ότι στο ίδιο δικαστήριο 2 τραπεζίτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι τα ομόλογα είναι άμεσα ρευστοποιήσιμα άμα θέλει ο κ. Δημητριάδης; Ή ο κ.Προβόπουλος αντίστοιχα στην Ελλάδα;

Αντιλαμβάνεσαι ότι αν οι κατήγοροι του Σώρρα είχαν έστω και ελάχιστα στοιχεία θα τα παρουσίαζαν στο δικαστήριο και θα καταδίκαζαν τον απατεώνα αυτόν όπως τον αποκαλούσαν και στη συνέχεια θα θριαμβολογούσαν από τηλεοράσεως διότι αποκάλυψαν την μεγάλη απάτη;

Εγώ διαπιστώνω με οργή ότι τον έχουν αποκλείσει από όλα τα κανάλια και δεν του επιτρέπουν να παρουσιάσει τη πρόταση του στο λαό και απειλούν όποιον δημοσιογράφο επιθυμεί να ασχοληθεί σοβαρά και υπεύθυνα με αυτό τον άνθρωπο.

Όλα αυτά τα γνωρίζω από πρώτο χέρι. Είναι απίστευτο το τι μαύρη προπαγάνδα ασκείται εις βάρος αυτού του ανθρώπου. Ακούστε τώρα πόσο “αχάπαροι” είστε και οι 56.

Μπροστά στην άρνηση της Κυβέρνησης των Αθηνών, να καταδεχτούν τα $600 δις ο κ. Αρτέμης Σώρρας έχει προσεγγίσει του 325 Δήμους όλης της Ελληνικής επικράτειας και με το δικαίωμα που τους δίνει ο νόμος Καλλικράτης προσφέρει επενδυτικά προγράμματα σε αυτούς, χωρίς οι δήμοι να αναλαμβάνουν οποιαδήποτε ρίσκα ή να υποθηκεύσουν οποιεσδήποτε περιουσίες ή να υποχρεώσουν τους δημότες τους να εγγυηθούν οτιδήποτε.

Ήδη μερικοί δήμοι υπέγραψαν με την END NATIONAL DEBT και τον Αρτέμη Σώρρα.
Όλα αυτά, ήδε www.endcyprusdebt.com/end/valsamakis-lasithi-26-9-13/

Ε το λοιπόν, άμα ακούσετε τες απειλές που εκτοξεύονται εναντίον των δημάρχων, με στόχο και σκοπό να μην υπογράψουν θα πάθετε αφασία. Έχουν επιστρατεύσει κάθε μέσο απειλητικό για να κρατήσουν τα πρόβατα στο μαντρί.

Σχετικά με το νόμο Καλλικράτης ίσως να γνωρίζεται ότι κάθε δήμος στη ελληνική επικράτεια, ισοδυναμεί με θεσμό. Τα επενδυτικά τούτα προγράμματα χρηματοδοτούνται από τη παγκόσμια τράπεζα και παραχωρούνται μόνο σε θεσμούς.

Θεσμός πρέπει να πούμε ότι αποτελεί μόνο ο Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της χώρας, ο Αρχιεπίσκοπος αυτοκέφαλης εκκλησίας, διαπιστευμένοι υπουργοί οικονομικών και ο κάθε δήμος της ελληνικής επικράτειας.

Έχουν λοιπόν καταρτιστεί ‘projects’ για κάθε δήμο.

Για να μπορέσουν όμως οι Δήμοι να εξασφαλίζουν τα κονδύλια αυτά, πρέπει να κατατεθεί περιουσία ως αντασφάλεια, στην προκειμένη περίπτωση κατατίθεται περιουσία του Αρτέμη Σώρρα.

Σημειώστε ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει καταθέσει μελέτη για Ελλάδα και Κύπρο και έχει εξασφαλίσει έγκριση χρηματοδότησης για τα συγκεκριμένα τούτα έργα από τον παγκόσμιο οργανισμό-τράπεζα για αυτά τα κονδύλια.

Τοποθετώντας βέβαια ως αντασφάλεια τα δικά τα περιουσιακά στοιχεία.

Όλα λοιπόν αυτά και άλλα πολλά που δεν χωρούν σ/ αυτές τις λίγες γραμμές να σας περιγράψω, μου έδωσαν το δικαίωμα να αποκαλώ και τους 56 “αχάπαρους”.

Είναι δυνατόν, ένας ψεύτης και απατεώνας που δεν έχει μία, να επιμένει εδώ και ένα χρόνο ότι έχει καταθέσει εις το όνομα της Ελληνικής & Κυπριακής Δημοκρατίας αυτά τα ποσά και να συνεχίζει να αγωνίζεται και να παλεύει να πείσει τις δύο κυβερνήσεις να τα αποδεχτούν;

Είναι δυνατόν ένας “ψευτόμαγκας” να αποστέλλει ενημερωτική επιστολή στην πρόεδρο του ΔΝΤ κα Lagarde, στον κ. Barozo, στον κ. Draghi, στον κ. Αναστασιάδη και λοιπούς άλλους ότι έχει καταθέσει όλα αυτά τα ποσά και να εκθέτει τον εαυτό του στο κίνδυνο να συλληφθεί, να δικαστεί και να καταδικαστεί σε φυλάκιση;

Άλλωστε πρέπει να ξέρετε κ. Περδίκη μου ότι έχουμε δεδικασμένο – έχουμε την απόφαση δικαστηρίου των Αθηνών με αριθμό 67650/13 και όπως γνωρίζετε πολύ καλά το ίδιο άτομο δεν μπορεί να δικαστεί ξανά για το ίδιο αδίκημα.

Λυπούμαι για το ύφος της γραφής αλλά αισθάνομαι θυμό και οργή, αλλά και απελπισία συνάμα όταν βλέπω την πατρίδα μου να καταστρέφεται και ταυτόχρονα ανάξιοι και ανίκανοι να διαχειρίζονται τα ζητήματα ζωής και θανάτου των πολιτών της χώρας μου και να ολιγωρούν και να αδιαφορούν.

Επαναλαμβάνω ότι σε έχω ξεχωρίσει από τους 56 γιατί διατηρώ μια ελάχιστη ελπίδα ότι εσείς μπορείτε να κάμετε την διαφορά. Παρακολουθώ τα άρθρα σας στις εφημερίδες και τις δηλώσεις σας και βρίσκω ένα αιχμηρό μήνυμα προς τους κυβερνώντες και είναι αυτό που με ενθάρρυνε να απευθυνθώ κοντά σας.

Άμα θέλετε έχω όλες τις πληροφορίες, απαλλαγμένες από τη προπαγάνδα του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας. Δεν είναι μεταλλαγμένες ούτε παραποιημένες, είναι αυτούσιες γνήσιες και τεκμηριωμένες. Είμαι στη διάθεση σου ανα πάσα στιγμή όποτε εσύ το θελήσεις.

Σαν κατακλείδα δανείζομαι μια φράση.

«Αν ο Πανίκος εκτελεί εντολές της Τρόικας τότε οι βουλευτές και ο πρόεδρος δεν είναι διεκπεραιωτές των αποφάσεων της;»

Εντολές δίνουν ο Draghi, ο Fuller, ο Rhen, ο Barozo οι οποίοι παίρνουν εντολές από τους τραπεζίτες τοκογλύφους και όλοι αυτοί διατάζουν τον Πανίκο να μην πάρουμε τα λεφτά του Σώρρα.

Τόσο απλά.

ΥΓ
Όλα όσα αφορούν την υπόθεση Αρτέμης Σώρρας – όλες οι προτάσεις, όλα τα έγγραφα και όλα τα γεγονότα που έλαβαν χώρα για αυτό το θέμα, και επιπλέον όλα τα επίκαιρα που αφορούν τους Δήμους της Ελληνικής επικράτειας θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα www.endcyprusdebt.com

http://www.endcyprusdebt.com/end/3092013/

Πρωτόκολλα Παραδόσης επίσημων Προτάσεων και Εγγράφων
http://www.endcyprusdebt.com/end/docs/protokola/

This entry was posted in Επιστολές. Bookmark the permalink.