Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Η απαίτηση που πρέπει να έχει ο κάθε Κύπριος πολίτης είναι να μας δώσει η Κυβέρνηση επίσημα και εγγράφως μια απάντηση:
Τι έγινε με τον έλεγχο των προτάσεων του κ. Αρτέμη Σώρρα;

PROEDRIKO-17.4.2013-212x300Από τις 23 Απριλίου 2013, πρίν καν υπογράψουμε με την Τρόικα, υπάρχει πρωτοκολλημένη πρόταση.
Όλα τα επίσημα έγγραφα έχουν παραδοθεί σε όλους τους βουλευτές, πολιτικούς, Γενικό Εισαγγελέα, Αρχιεπίσκοπο, Πρόεδρο Βουλής και Πρόεδρο Κυπριακής Δημοκρατίας.
Έχουν πρωτοκολληθεί από τις αρμόδιες αρχές του Κράτους και με την άρνησή τους να απαντήσουν, δημιουργούσαν ένα πέπλο μυστηρίου ενώ μπορούσαν πολύ απλά να κοινοποιήσουν στον λαό τα αποτελέσματα του ελέγχου.


 Έκτοτε οι αρμόδιοι του Κράτους μαζί με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας αποφεύγουν να απαντήσουν ενώ είναι πλέων εξόφθαλμο ότι οι προσφορές είναι αληθινές.
Είμαστε μάρτυρες μπροστά σε ένα έγκλημα προδοσίας πολύ χειρότερο από οποιονδήποτε άλλο διαπράχθηκε στην Κύπρο.


  • 9

  • 9

  • 9


  • 9

  • 9

  • 9


Τα λεφτά έχουν κατατεθεί και όλα τα απαραίτητα έγγραφα έχουν πρωτοκολληθεί στις αρχές της Κυπριακής ‘Δημοκρατίας’. Μετά από αυτήν την εκπομπή οι αρμόδιοι πρέπει να μας απαντήσουν. Υπάρχουν αδιάσειστα τεκμηριωμένα στοιχεία.
Εδώ στην εκπομπή του Δημήτρη Σούγλη στο EXTRA TV στην Κύπρο, ο κ. Σώρρας παρουσιάζει με πάσα ειλικρίνεια και αληθοφάνεια τις προτάσεις που έγιναν στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Δεν είναι πλέον προς συζήτηση η αξιοπιστία και η φερεγγυότητα των προσφορών,
αλλά οι Αρχές του Κυπριακού Κράτους καθώς βλέπουμε πεισματικά και ύποπτα να αρνούνται να απαντήσουν στις προτάσεις αυτές που σίγουρα θα προστατεύσουν την χώρα από τον όλεθρο της οικονομικής καταστροφής, και όχι μόνο.

Το ποντίκι - Σώρρας Η συνομωσία της σιωπής Ελληνικός κήρυκας - Σώρρας Ελληνικός κήρυκας 2 - Σώρρας  CNW post on cyprus - Artemis Sorras