Επιστολή προς Διευθυντή ειδήσεων ΡΙΚ κ. Γ. Καρεκλά

Προς: yiannis.kareklas@cybc.com.cy
Κοιν: rik@cybc.com.cy, costas.nicolaides@cybc.com.cy, themis.themistocleous@cybc.com.cy

24 Μαΐου 2013 – 11:43 π.μ.

Θέμα: Επιστολή προς Διευθυντή ειδήσεων ΡΙΚ

Διευθυντή ειδήσεων ΡΙΚ κ. Γ. Καρεκλά

Κύριε, τη περασμένη βδομάδα βρισκόταν στην Κύπρο ο κ. Αρτέμης Σώρρας και η ομάδα E.N.D. (END NATIONAL DEBT) συνοδευόμενη από την κ. Βίκυ Χαραλάμπους εκπρόσωπο και πληρεξούσιο της E.N.D. στην Κύπρο.

Όπως γνωρίζετε ο κ. Σώρρας, Δρ. Λαμπράκης και κ. Βαλσαμάκης είδαν τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων και άλλους και έδωσαν συνέντευξη 45 λεπτά στη συνέχεια.
Είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε για την πρόταση του κ. Σώρρα και της E.N.D. γιατί παρών στη συνέντευξη αυτή ήταν και το ΡΙΚ.

END: Βουλή των Αντιπροσώπων της Κύπρου – 29/4/2013

Επειδή εγώ και πολλοί άλλοι φορολογούμενοι πολίτες γνωρίζουμε τι ελέχθη στην συνέντευξη αυτή περιμέναμε το βράδυ να δοθεί έστω και ελάχιστος χρόνος στο δελτίο ειδήσεων έτσι που να πληροφορήσετε τους θεατές και ακροατές του ΡΙΚ για όσα ο κ. Σώρρας πρότεινε – πρόσφερε, σχετικά με την εξαγορά όλου του χρέους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οφείλατε εξάλλου να τους παρουσιάσετε στα προγράμματα ενημέρωσης που καθημερινά προσφέρετε στους κύπριους πολίτες. Είχατε υποχρέωση να δώσετε χρόνο σ’ αυτούς τους ανθρώπους να εξηγήσουν την όλη προσφορά τους στο λαό και να δώσετε από την άλλη μεριά ίσο χρόνο, στους αρμόδιους του Κράτους που ενδεχομένως θα ήθελαν να τους αντικρούσουν και να προβάλουν τα όποια τυχόν επιχειρήματα ή ενστάσεις τους.

Θα συμφωνείτε μαζί μου ότι το πλέον σημαντικό και μεγάλο ζήτημα που απασχολεί όλον το Κυπριακό λαό, σήμερα, είναι το δημόσιο χρέος και ο τρόπος απαλλαγής από την Τρόικα. Θα ενδιέφερε, λοιπόν, πάρα πολύ τον Κυπριακό λαό να ακούσει κάθε πρόταση έστω και αν στα δικά σας αυτιά δεν ηχεί τόσο αληθινή ή υλοποιήσιμη.
Στο κάτω κάτω υπάρχουν τα αρμόδια όργανα του Κράτους που μπορούν και έχουν την ευθύνη να το εξακριβώσουν αυτό.

Εσείς έπρεπε να δώσετε την πληροφορία και οι αρμόδιοι αν έχουν αντίθετη άποψη να ακουστεί επίσης.Αυτό και μόνο αυτό είναι Δημοκρατία.
Μόνο σε δικτατορικά καθεστώτα λογοκρίνεται ο λόγος και η πληροφόρηση. Εξ όσων δε γνωρίζω στην Κύπρο έχουμε ακόμα Δημοκρατία.

Σαν κατακλείδα σας δίνω και τες εξής πληροφορίες και παρακαλώ ψάξτε τες. Ο κ. Σώρρας και η E.N.D. εκτός από τον Πρόεδρο της Βουλής είχαν επίσης, συναντήσεις με άλλους επίσημους του Κράτους και ακόμα με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β΄. Αυτά αναφέρει η κα Βίκυ Χαραλάμπους εκπρόσωπος του κ. Αρτέμη Σώρρα στην Κύπρο σε ραδιοφωνική της συνέντευξη. http://soundcloud.com/cyprus-endnationaldebt/d-14-5-2013

Είχαν συμφωνήσει και ετοιμάσει, μάλιστα, τα έγγραφα για να υπογράψουν συμφωνία, της οποίας ένα μεγάλο ποσό θα έμπαινε στην Ελληνική Τράπεζα με σκοπό, πάντα, να αξιοποιηθεί προς όφελος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η όλη προσπάθεια συνεχίζεται και εμείς που στηρίζουμε και πιστεύουμε τον κ. Σώρρα και την E.N.D., προσδοκούμε και ευελπιστούμε ότι θα καταλήξει σε αίσιο τέλος.

This entry was posted in Επιστολές. Bookmark the permalink.