Επιστολή προς κ. Ιγνατίου – 12/5/2013

Αναφορά στο Άρθρο του κ. Ιγνατίου – May 3, 2013

Date: 12/5/2013/
Subject: Επιστολή προς κ. Ιγνατίου

Αγαπητέ κ. Ιγνατίου έχετε δίκαιο ότι οι κυβερνώντες Ελλάδος και Κύπρου πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με το ‘φαινόμενο Σώρρας’.

Άλλωστε και ο ίδιος ο κ. Σώρρας αυτό ζητά!

Δηλαδή, να τον κάμουν έλεγχο. Σοβαρό νόμιμο έλεγχο και να του απαντήσουν, επιτέλους!

Είναι υπόψιν σας ότι τρεις φορές η εκπρόσωπος και πληρεξούσιος του κ. Σώρρα, η κα Βίκυ Χαραλάμπους, πήγε στο Υπουργείο Οικονομικών και στην Κεντρική Τράπεζα και τρεις φορές οι αρμόδιοι Κυβερνητικοί φορείς ακύρωσαν και ναυάγησαν τον έλεγχο;

Άραγε γιατί;!

Αν όπως λέτε αυτός ο “ψευτόμαγκας” κυκλοφορεί ελεύθερος με πλαστά και ψεύτικα έγγραφα ή ομόλογα χωρίς να συλλαμβάνεται, έπρεπε αυτό και μόνο αυτό, να βάλει σε υποψίες το δημοσιογραφικό σας δαιμόνιο. Γιατί άραγε;

Κύριε Ιγνατίου μου, εσείς υιοθετήσατε τα όσα ισχυρίζονται ο Λ. Ρήνος και Γ. Γιαλτουρίδης και ζητάτε ότι πρέπει να ασχοληθεί μαζί τους ο εισαγγελέας.

Δεν νομίζετε όμως σαν ‘έγγυρος’ δημοσιογράφος που είστε, έπρεπε εσείς ο ίδιος να κάμετε τη δική σας δημοσιογραφική έρευνα και με στοιχεία να μας πληροφορήστε και εμάς τους αδαείς να μάθουμε, επιτέλους, την αλήθεια;

Ζητούμε από δημοσιογράφους (αυτού του μεγέθους του Μ. Ιγνατίου) να κάμει σωστή και έγκυρη έρευνα. Να μιλήσετε με τους ανθρώπους της END να πάρετε αντίγραφα και έγγραφα.

Να μιλήσετε στην συνέχεια με αρμόδιους του Υπουργείου και της Βουλής.

Η σωστή πληροφόρηση είναι και δικό μας δικαίωμα και έτσι ακριβώς λειτουργήσατε όταν αποκαλύψατε έγγραφα στη “Σημαδεμένη Τράπουλα” και μας πείσατε με επίσημα στοιχεία

Τώρα επί της ουσίας, ίσως δεν γνωρίζετε ότι η κα Βίκυ Χαραλάμπους έχει επιδώσει δύο προτάσεις εγγράφως, τες οποίες όλοι γνωρίζουμε και κατέχω, και οι προτάσεις αυτές έχουν πρωτοκολληθεί νομίμως.

Δηλαδή δεν γίνονται οτιδήποτε με λόγια και παραμύθια, αλλά με κατατεθειμένες προτάσεις και έγγραφα με τον πιο επίσημο τρόπο.

Τα δε έγγραφα που κυκλοφορούν στο Internet από Ρήνο και Γιαλτουρίδη είναι τα πλαστά και γι’ αυτό δεν τα καταθέτουν στις Αρχές του Κράτους προς έλεγχο. Μάθετε ποιοι είναι αυτοί που κατηγορούν στο internet, από την Αμερική, τον κ. Αρτέμη Σώρρα και ποια είναι τα κίνητρα και συμφέροντα τους.

Δεν διερωτηθήκατε.. γιατί ενώ η END κινείται επίσημα και απευθύνεται απευθείας στα Κράτη μας, υπάρχει αυτός ο πόλεμος εναντίων τους από το internet; Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δυσκολεύουν τον κόσμο να καταλάβει την αλήθεια για την προσπάθεια της END;

Έτσι τώρα, πού κολλάμε και δεν βγαίνει η αλήθεια στο φως..;

Μα αφού το επίσημο Κράτος αρνείται πεισματικά να μας απαντήσει για τον νόμιμο έλεγχο των προτάσεων και των εγγράφων.

Ο ίδιος ο Γ. Εισαγγελέας έχει πάρει όλα τα έγγραφα από τον κ. Σώρρα που κατατέθηκαν έως τώρα. Υπάρχουν πρωτόκολλα από το Προεδρικό.

Ρωτήστε τον να σας απαντήσει ποιες ενέργειες έκανε για αυτό το σοβαρό ζήτημα.

Ρωτήστε την κα Αντιγόνη Παπαδοπούλου σχετικά με την 2η πρόταση και την επιβεβαίωση που πήρε από Ν. Ζηλανδία.

Οι ‘άποδείξεις’ άλλων στο άρθρο σας δεν είναι αποδείξεις και πείθουν μόνο τους αφελείς.
Γι’ αυτό κύριε Ιγνατίου εσείς, παρακαλούμε, αν όντως ενδιαφέρεστε πραγματικά για την αλήθεια και την σωτηρία της πατρίδας, με ήθος και τιμιότητα, μπείτε στον κόπο να πάρετε μια απάντηση από τα αρμόδια όργανα του Κράτους.

Προσέξτε, ο Ρήνος και Γιαλτουρίδης λέγουν ότι ο κ. Σώρρας και η παρέα του θα συλληφθούν μόλις πατήσουν πόδι στην Ελλάδα, στην Αμερική, στην Κύπρο και ακόμα στην Τουρκία.

Μα για όνομα του Θεού! Οι άνθρωποι πριν λίγες μέρες ήρθαν στην Κύπρο, έδωσαν συνεντεύξεις από τηλεοράσεως και είδαν ακόμα τον πρόεδρο της Βουλής τον κ. Ομήρου.
Έμειναν μερικές μέρες στην Κύπρο και ουδείς τους συνέλαβε, κανένας δεν τους κατηγόρησε ούτε ο Γ. Εισαγγελέας κινήθηκε εναντίων τους.

Προς τι λοιπόν όλες αυτές οι φαντασιώσεις, τα ψεύδη και η λάσπη;

Αγαπητέ μου, ζητούμε νόμιμο και σοβαρό έλεγχο από το Κράτος, τίποτε περισσότερο τίποτε ολιγότερο. Να εφαρμοστεί αυστηρά ο νόμος και να λειτουργήσουν οι θεσμοί του Κράτους.

Όλοι κάνουμε λάθος κ. Ιγνατίου. Όμως υπάρχει πάντα τρόπος και χρόνος να επανορθώνουμε, προπάντων ο δημοσιογράφος.


13 Μαΐου 2013 – 2:34 π.μ., ο χρήστης <mignatiou@aol.com> έγραψε:

Αγαπητέ κύριε “—-“,

Οταν ο κ. Σώρρας σώσει την Ελλάδα και την Κύπρο, να είστε βέβαιος ότι θα απολογηθώ.
Είμαι διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Μπορείτε, αν θέλετε, να έρθετε μαζί μου μαζί με τα ομόλογα του κ. Σώρρα. Θα πάμε -εγώ και εσείς- στην αρμόδια υπηρεσία, να μας επιβεβαιώσουν την αυθεντικότητα των ομολόγων.

Εύκολα και γρήγορα θα αποστομώσετε και εμένα και θα γίνετε οι ήρωες του Ελληνισμού.

Αναμένω την απάντησή σας. Νάστε καλά.


To: mignatiou <mignatiou@aol.com>
Sent: Mon, May 19, 2013
Subject: Re: Επιστολή προς κ. Ιγνατίου

Αγαπητέ κ. Μ. Ιγνατίου

Καταρχήν είδα ότι με έχετε σε εισαγωγικά, πρέπει να σας πω ότι είμαι φυσικό πρόσωπο πραγματικό, να σας πω ότι είμαι 70 χρονών, είμαι παντρεμένος με δυο παιδιά και είμαι μόνιμος κάτοικος Κύπρου στην πιο πάνω διεύθυνση. Για αυτό σε παρακαλώ αφαιρέστε μου τα εισαγωγικά.

Επί του θέματος τώρα. Εξακολουθείτε να αναπαράγετε ότι οι Ρήνος και Γιαλτουρίδης ισχυρίζονται.

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου τι αποδείξεις ο ίδιος έχει. Αυτό είναι το ζητούμενο.

Ρωτήστε τον κ. Πανίκο Δημητριάδη και πάρτε αποδείξεις με τη λέξη ‘πλαστά ομόλογα’ και σε παρακαλώ δείξτε τα.

Σε διαβεβαιώ ότι δεν θα σου κάνουν τη χάρη. Γιατί ξέρουν ότι μετά θα ακολουθήσει αγωγή στο Δικαστήριο.

Μου ζητάς έγγραφα. Δεν είμαι ο αρμόδιος να δώσω έγγραφα και το ξέρεις πολύ καλά. Μπορείς πολύ εύκολα να επικοινωνήσεις με την κα Βίκυ Χαραλάμπους εκπρόσωπο και πληρεξούσιο του κ. Αρτέμη Σώρρα στην Κύπρο ή ακόμα και με την την κα Α. Παπαδοπούλου ή τον κ. Ε. Φλουρέντζου να σου αποστείλουν ότι χρειάζεσαι. Φυσικά, η Κυβέρνηση της Κύπρου έχει όλα τα νόμιμα και επίσημα έγγραφα και τις προτάσεις, ακόμα και το confirmation από Νέα Ζηλανδία το οποίο ζήτησε η κα Παπαδοπούλου, που πιστοποιεί γραπτώς τα πάντα που αφορούν την 2η πρόταση.

Ήδη τα δυο ταμεία είναι έτοιμα να διαθέσουν 17,5 δις συν άλλα 5 δις για την Κυβέρνηση της Κύπρου και μόνο. Γνωρίζετε γραφήν και ανάγνωση Αγγλική και διαβάστε ο ίδιος τι γράφει. Αυτά όλα τα δις είναι έτοιμα να ρευστοποιηθούν προς όφελος των Κυπρίων.

Επαναλαμβάνω, ο κ. Αρτέμης Σώρρας δεν ζήτησε ούτε ένα ευρώ. Έλεγχο και επίσημη απάντηση ζητά από την Κυβέρνηση.

Όσο αφορά τα ομόλογα, ένας τρόπος υπάρχει να αναγνωριστεί η αλήθεια. Μόνο με τον έλεγχο που ο κ. Π. Δημητριάδης αν συγκατανεύσει να κάμει επιτέλους. Αυτό δεν μπορώ να το κάμω εγώ και το ξέρετε.

Γιατί αρνείται ο ίδιος να το κάμει; Ο ίδιος ποτέ δεν είπε τη λέξη “πλαστά”. Πλαστά δεν είπε κανένας αρμόδιος.

Ο κ. Σώρρας προκαλεί να δώσουν απάντηση γραπτώς και πεισματικά αρνούνται να το πράξουν.

Στην Ιταλία με πληροφορείται κάποιοι απατεώνες συνελήφθησαν. Στη περίπτωση Σώρρα όμως, πρέπει να ξέρετε ότι ενώ κατέθεσαν ομόλογα και έγγραφα και στο ίδιο το Προεδρικό με αρ. πρωτοκόλλου, ουδείς τους συνέλαβε, κανένας δεν τους κατηγόρησε.

Οι κατηγορίες τις οποίες σεις, εντελώς αβάσιμα προσάπτεται εναντίον του κ. Αρτέμη Σώρρα είναι πάρα πολύ σοβαρές και το εκπληκτικό, στηρίζονται σε φήμες ή σε απόψεις αναξιόπιστων ατόμων. Από ότι ο κ. Σώρρας δηλώνει, θα καταχωρίσει αγωγή εναντίον σου και τροχιοδρομείται ήδη νομική διαδικασία.

Κύριε Ιγνατίου εσείς, ένας διαπιστευμένος δημοσιογράφος, δεν έχετε δικές σας αποδείξεις και αναπαράγεται δηλώσεις κάποιων αγνώστων;

Ρωτήστε επιτέλους αυτούς που και στο παρελθόν σας έδωσαν απόρρητα έγγραφα που όταν τα είδαμε πραγματικά μας κατέπληξαν.

Αν μπορούσα και είχα το δικαίωμα να ελέγξω έγγραφα Κρατών ή Ιδιωτών, θα σας έλεγα και για τα ομόλογα. Αυτό το δικαίωμα και αρμοδιότητα μόνο ο Διοικητής της Κεντρική Τράπεζας το έχει, αλλά και αυτός ο τάλας, έχει προβλήματα, όλοι ζητούν την παραίτηση του.

Μας κατάκλεψαν κάποιοι κύριε Ιγνατίου. Σ’ αυτούς να στρέψετε τα πυρά σας.

Προφανώς οι αποδεδειγμένοι απατεώνες είναι κάποιοι που μετά λύπης μου παρατηρώ δεν στρέφετε τα πυρά σας εναντίον τους.

—–

ΥΓ
Εν τω μεταξύ κ. Ιγνατίου την περασμένη εβδομάδα συνέβηκαν γεγονότα επι του ιδίου θέματος.Προφανώς σας διέφυγαν και σας πληροφορώ, λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα ο “κύριος ψευτόμαγκας” με την παρέα του ήταν όλοι στη Κύπρο και είχαν επαφές με ανώτατους παράγοντες, όπως τον Πρόεδρο της Βουλής και τον Αρχιεπίσκοπο. Με τον Αρχιεπίσκοπο είχαν συνάντηση στο ξενοδοχείο Sun George στην Πάφο, όπως μας πληροφορά ο κ. Λαμπράκης, και όλα συμφωνήθηκαν και καταγράφηκαν σε χαρτί. Όλα ήσαν έτοιμα για υπογραφή. Στις 9:30 της περασμένης Δευτέρας θα έμπαιναν οι υπογραφές, ωστόσο, την τελευταία στιγμή “χείρα εξ αθηνών εχτεινομένη” ανέβαλε την υπογραφή. Ο Αρχιεπίσκοπος υπεσχέθει να επανέλθει σύντομα.

Αυτά για την ώρα,
σε ευχαριστώ που είχες το χρόνο να με ακούσεις,
να έχεις πάντα υγεία.


20 Μαΐου 2013 – 3:54 μ.μ., ο χρήστης <mignatiou@aol.com> έγραψε:

Αγαπητέ κύριε,

Επικοινώνησα προσωπικά με την Προεδρία της Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο της Βουλής, τα γραφεία των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, την Ιερά Αρχιεπισκοπή, τον κ. Μάτση, την κ. Παπαδοπούλου, το γραφείο του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας. Επικοινώνησα με όλους.

Και αναμένω εσάς πλέον να έρθετε με τα ομόλογα για να πάμε στο αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών. Εχω θέσει το θέμα δημοσιογραφικά και μου είπαν ότι θα απαντήσουν επίσημα και δημόσια όταν παρουσιαστούν τα ομόλογα.

Σας ευχαριστώ


To: mignatiou <mignatiou@aol.com>
Sent: Mon, May 21, 2013
Subject: Re: Επιστολή προς κ. Ιγνατίου

Αγαπητέ κ. Ιγνατίου,

Με μεγάλη μου έκπληξη είδα και πάλι να μου λέτε ότι οι αρμόδιοι θα απαντήσουν στο ‘κ. Σώρρα και στην END’ όταν παρουσιαστούν τα ομόλογα. Μα κ. Ιγνατίου μου τα ομόλογα, αν έχετε κατανοήσει, επαλήθευση χρειάζονται. Τι σημαίνει να παρουσιαστούν; Να ελεγχθούν πρέπει!

Για όνομα του θεού, θα εξευτελίσουμε όλη την συζήτηση τώρα; Αδυνατείτε να καταλάβετε ότι η Κεντρική Τράπεζα έχει το δικαίωμα – όταν το θέλει βέβαια – μαζί με τον δικαιούχο κ. Αρτέμη Σώρρα – αφού δώσει την συγκατάθεση του ταυτόχρονα – θα γίνει ο έλεγχος και θα ακολουθήσει η ρευστοποίηση;

Εάν υπάρχει απάτη τότε θα φανεί.

Πόσες φορές ειλικρινά πρέπει να το πούμε;

κ. Ιγνατίου καταλάβετε ότι δεν θέλουν να κάνουν τον έλεγχο γιατί αμέσως θα πρέπει να πάρουν τα χρήματα.

Αυτά και σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

ΥΓ
“Εχω θέσει το θέμα δημοσιογραφικά και μου είπαν ότι θα απαντήσουν επίσημα και δημόσια όταν παρουσιαστούν τα ομόλογα.”
Καλά… στην περίπτωση της 2η πρότασης πότε θα απαντήσουν; Η πρόταση αυτή (που αφορά 30-32 δις ευρώ) έχει πρωτόκολλο από το Προεδρικό της Κυπριακής Δημοκρατίαςκαι όλα τα συνοδευτικά επίσημα και νόμιμα έγγραφα κατατέθηκαν από τις 22/03/2013.
Ειρήσθω εν παρόδω, έχει ήδη γίνει προσφυγή στον Γ. Εισαγγελέα εδώ και μέρες.Αν μπορείτε, ενημερώστε με για πιο λόγο δεν δίνουν μια απάντηση, και στην περίπτωση που θέλουν επιπλέον στοιχεία ή πληροφορίες γιατί δεν έρχονται σε επαφή μαζί τους.


Από: <mignatiou@aol.com>
Ημερομηνία: 23 Μαΐου 2013 – 11:41 μ.μ.
Θέμα: Re: Επιστολή προς κ. Ιγνατίου

Αγαπητέ κύριε,
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να λήξει αυτή η …”αλληλογραφία” εδώ.

Θα αλλάξω τις θέσεις μου όταν ο …τρισεκατομμυριούχος πουλήσει τα ομόλογα και με τα …τρισεκατομμύρια σώσει την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ολα τα υπόλοιπα είναι ανέκδοτα για νήπια.

Οταν το πράξει, λοιπόν, θα του κάνουμε και άγαλμα και θα τον χειροκροτούμε και εμείς μαζί σας.

This entry was posted in Επιστολές. Bookmark the permalink.