Στέφανος Βασιλείου & Χρήστος Μπαλαντίνας @ ΖΥΓΟΣ FM 100 – 4.10.2013

Ακούσαμε με πολύ ενδιαφέρον τον δημοσιογράφο Κώστας Αργυρούσης ράδιο Ζυγός ο οποίος είχε καλεσμένους τους Στέφανο Βασιλείου και Χρήστο Μπαλαντίνα.

Κατά αρχή θέλω να συγχαρώ τους δυο αυτούς συνέλληλες που αφιλοκερδώς εργάζονται, πολεμούν και μάχονται μαζί με το Α. Σώρρα και την END.

Τώρα όσο αφορά τον ίδιο τον δημοσιογράφο. Έχω προσέξει ότι στάθηκε απέναντι στην πρόταση Αρτέμη Σώρρα με ένα ύποπτο συγκαλυμμένο και έντεχνα εύσχημο τρόπο που πραγματικά μου προκάλεσε πολλά ερωτήματα.

Α. Πως είναι δυνατόν ένας δημοσιογράφος με είκοσι χρόνια πείρα, όπως ο ίδιος με περηφάνια δηλώνει, να λέει σε αυτά τα παιδιά ότι δεν πιστεύει τον κ. Σώρρα και την END; Μα καθήκον του δημοσιογράφου είναι να κάνει ο ίδιος έρευνα και να φτάσει στην αλήθεια. Ολίγον ενδιαφέρει τι πιστεύει ή δεν πιστεύει ο ίδιος. Ενώ δηλώνει ότι γνωρίζει ότι έγινε η πρόταση Σώρρα στην συνέχεια δεν μπήκε καθόλου στον κόπο δημοσιογραφικά να αναζητήσει την αλήθεια.

Β. Ολίγον ειρωνικά εδήλωσε ότι τους έκοβε για γιάπις ένα πράμα, dealers. Και άφησε υπονοούμενα ότι τα παιδιά αυτά πληρώνονται με σκοπό να πουλήσουν κάτι.

Κύριε Κώστα Αργυρούση, κατανοούμε τη στάση σου και το γεγονός ότι δεν εμπιστεύεσαι τον Αρτέμη Σώρρα διότι είκοσι χρόνια στη Δημοσιογραφία συνάντησες άτομα με κύριο χαρακτηριστικό την ιδιοτέλεια, την διαφθορά και την διαπλοκή.

Σαν δημοσιογράφος είχες την ευκαιρία να γνωρίσεις σε βάθος όλο αυτό το σάπιο σύστημα.

Όμως πρέπει να παραδεκτείς ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις του κανόνα – Εμάς ο Σώρρας μας έπεισε ότι αποτελεί μια τρανή απόδειξη έξω από τον κανόνα.

Όσο για εμάς, σαν έτοιμοι από καιρό με τις ίδιες ιδέες και αρχές αδράξαμε την ευκαιρία και είμαστε συνοδοιπόροι.

Περιμένουμε από ένα δημοσιογράφο με είκοσι χρόνια στο κουρμπέτι να έχει ένα και μοναδικό ερώτημα και να το ψάξει – Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν τα λεφτά.

Όλα τα άλλα είναι φληναφήματα και προφάσεις εν αμαρτίες. Άμα θέλει ο καθένας και ειδικά ο δημοσιογράφος βρίσκει την αλήθεια.

Με ειρωνικά σχόλια, με χλευασμούς και με πρόθεση ανυποληψίας ο δημοσιογράφος δεν καταλήγει στο πραγματικό αποτέλεσμα.

ΥΓ
Ακούγοντας τον δημοσιογράφο να κάνει ερωτήσεις στην αρχή δυσανασχέτησα. Στην συνέχεια μου προκάλεσε οργή και θυμό όταν ο ίδιος πήρε θέση για τις μηνύσεις του Αρτέμη Σώρρα στους 302 για προδοσία, απιστία κτλ.
Χαρακτήρισε τον Αρτέμη Σώρρα ότι πάσχει από ένα σύνδρομο μηνύσεων και πρόσθεσε ότι, όποιος σε ραπίσει στο ένα μάγουλο να στρέψεις και το άλλο…
Και εσυμπλήρωσε άκουσον άκουσον. Να αποσύρει ο Σώρρας την πρόταση να πάρει τα λεφτά και να τα δώσει στην Βουλγαρία.

Τον παραδίδω στην κρίση τον ακροατών.
Πραγματικά εντυπωσιακό επίπεδο δημοσιογράφου.

This entry was posted in Τελευταίες εξελίξεις. Bookmark the permalink.