Ομιλία Βίκυς Χαραλάμπους @ Πλατεία Αγίας Παρασκευής – Αθήνα 4/10/2013

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/131055727″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Η Βίκυ Χαραλάμπους αυτή η αφανής ηρωίδα η οποία συμμετέχει ενεργά από την αρχή της διαμόρφωσης της πρότασης Σώρρα εδώ και περισσότερο από 2 χρόνια έχει δώσει το άπαν των δυνάμεων της, με κόπο και μόχθο φυσικά, αφιλοκερδώς για την επιτυχή έκβαση της όλης προσπάθειας END και Αρτέμη Σώρρα. Εξακολουθεί να ενημερώνει με ομιλίες της μεγάλες συγκεντρώσεις πολιτών σε δήμους σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.

Και όχι μόνο. Ως πληρεξούσιος αντιπρόσωπος του κ. Αρτέμη Σώρρα συμμετέχει πρωταγωνιστικά στην κατάρτιση των προγραμμάτων και την διαμόρφωση των τελικών προτάσεων που κατατίθενται στους δήμους.

Ήταν ο κομιστής των προτάσεων προς την Κυπριακή Κυβέρνηση και τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β´.

Προσφορές οι οποίες αφορούσαν την εξόφληση του δημόσιου χρέους της Κύπρου με $48,9δις συν άλλες υποστηρικτικές προτάσεις. (www.endcyprusdebt.com/end/docs/)

Αξιοσημείωτο το γεγονός είναι ότι με την έλευση της στην Κύπρο και με τις επαφές που είχε με τους αρμοδίους εισέπραξε πολύ αδιαφορία και απαξίωση. Μια άτεκτη στάση άρνησης και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις της δεν έχει πάρει μέχρι σήμερα απάντηση είτε αρνητική είτε θετική. Είναι φανερό ότι οι αρμόδιοι του Κράτους παρέπεμψαν το θέμα στις ελληνικές καλένδες.

Η απογοήτευση και η πικρία την όπλισαν με περισσότερο θάρρος και επιμονή. Τούτες τις μέρες έχει μεταθέσει το βάρος της προσπάθειας στον ελλαδικό χώρο και οργώνει πέρα ως πέρα την ελληνική επικράτεια με ομιλίες και συνεντεύξεις για το θέμα χρηματοδότησης των δήμων.

Τα μηνύματα είναι χαρμόσυνα, ήδη όπως ανακοινώνουν έχουν προέλθει σε συμφωνία με αριθμό δήμων και βρίσκονται σε διαβούλευση με άλλους.

Ένα δείγμα του επιτελούμενου έργου της ακούστε την ομιλία της στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα.

This entry was posted in Τελευταίες εξελίξεις. Bookmark the permalink.